Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že dne 8.5.2024, během státního svátku, nebudeme zpracovávat objednávky. Vaši objednávku budeme kompletovat a odesílat hned následující pracovní den. Děkujeme Vám za pochopení.

Puhdistamo Creapure® Creatine 250g (Kreatiini)

Doplněk stravy s kreatinem Creapure®. Pro posílení svalového kondičního tréninku, zvýšení produkce ATP. Bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel. Produkt obsahuje pouze aktivní složky.

 

250 g

Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení
Skladem
Kód: 0094
Značka: Puhdistamo
349 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.26 kg
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SLOŽENÍ

Kreatin monohydrát prášek 100 % - Creapure®.

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

3 - 5 g denně (3/4 - 1 a 1/4 čajové lžičky). Smíchejte prášek s malým množstvím vody nebo jiné tekutiny a ihned vypijte. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 50 - 83 dávek.

 

Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Těhotné a kojící ženy konzultujte užití s lékařem.

 

 

 

 

CREAPURE® CREATINE 

- 100% creatine Creapure®

- Posílení svalového kondičního tréninku

- Zvýšení produkce ATP

- Pro každodenní užití

- Holistické (celostní) složení produktu

- Vynikající biodostupnost

- Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky

- Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel

 

Kreatin hraje důležitou roli v energetickém metabolismu těla. Svalové buňky obsahují adenosintrifosfát známý jako ATP. Aby mohly svaly při vysoké zátěži pracovat, je potřeba více ATP než je tělo schopné uložit. Suplementace kreatinem pomáhá produkovat více ATP, které může být využito pro práci svalů. Kreatin také zvyšuje množství intracelulární tekutiny.
 
Creatine Creapure® je nejčistší kreatinový produkt na trhu vyrobený v Německu. Čistota a kvalita produktu je zajištěna v několik fázích výroby - zjišťují se hodnoty nežádoucích látek DCD a DHT. Výsledný produkt tak dosahuje maximální možné čistoty.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Exkluzivní finská značka doplňkové výživy založená v roce 2009. Ve svém sortimentu má originální finské produkty původem z Laponska, nejsevernější oblasti Finska, která ukrývá obrovské bohatství nedotčené přírody v podobě hlubokých jehličnatých lesů, které jsou daleko od průmyslových oblastí a jiného znečištění. Vedle originálních finských produktů najdete u Puhdistama i holistické doplňky se složkami pečlivě vybíranými v různých oblastech všech kontinentů, od Indie až po USA. Všechny doplňky značky Puhdistamo jsou striktně bez GMO a bez umělých sladidel, všechny obsahují výhradně účinné složky, žádná plnidla, pojiva a jiná nadbytečná chemická aditiva. Puhdistamo znamená opravdovou prémiovou kvalitu, čistotu a severskou sílu.

Zpět do obchodu