Puhdistamo L-Glutamine 250 g (Glutamiini)

- 100% L-glutamin
- Vynikající biodostupnost
- Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
- Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel
- Regenerace

250 g

Můžeme doručit do:
19.9.2024
Možnosti doručení
Skladem
Kód: 1613
Značka: Puhdistamo
279 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.3 kg
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SLOŽENÍ

L-glutamin prášek 100 %

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

5 g denně (1 dávka = 1 a 1/4 čajové lžičky). Smíchejte prášek s malým množstvím vody nebo jakékoliv jiné tekutiny a ihned vypijte. Balení obsahuje 50 dávek.

 

UPOZORNĚNÍ

Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Těhotné a kojící ženy konzultujte užití s lékařem.

 

 

 

L-Glutamine 250 g

Glutamin, také známý jako L-glutamin, hraje klíčovou roli jak ve svalové, tak i mozkové činnosti, kde slouží jako zdroj energie pro bílé krvinky. Je rovněž důležitým stavebním kamenem pro střevní buňky, což výrazně přispívá k jejich zdravému stavu a posiluje schopnost těla vstřebávat bílkoviny. Je také nejhojněji vyskytující se aminokyselina v těle, která slouží jako základní stavební blok pro bílkoviny. Je nejvíce koncentrován v krevní plazmě a svalech, kde působí jako mediátor podílející se na syntéze dalších aminokyselin. Přestože si tělo dokáže glutamin vytvořit samo, jeho spotřeba se zvyšuje při sportovních aktivitách a fyzickém výkonu. Pokud je hladina glutaminu v těle nedostatečná, může dojít k jeho odbourávání ve svalech, což může negativně ovlivnit jejich stav. Tento fakt činí glutamin populárním doplňkem mezi bodybuildery a dalšími sportovci, kteří se zaměřují na silové tréninky.

Glutamin obsažený v tomto doplňku je získáván fermentací a pochází z Jižní Koreje. L-glutamin od Puhdistamo neobsahuje žádná umělá ani syntetická aditiva.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Exkluzivní finská značka doplňkové výživy založená v roce 2009. Ve svém sortimentu má originální finské produkty původem z Laponska, nejsevernější oblasti Finska, která ukrývá obrovské bohatství nedotčené přírody v podobě hlubokých jehličnatých lesů, které jsou daleko od průmyslových oblastí a jiného znečištění. Vedle originálních finských produktů najdete u Puhdistama i holistické doplňky se složkami pečlivě vybíranými v různých oblastech všech kontinentů, od Indie až po USA. Všechny doplňky značky Puhdistamo jsou striktně bez GMO a bez umělých sladidel, všechny obsahují výhradně účinné složky, žádná plnidla, pojiva a jiná nadbytečná chemická aditiva. Puhdistamo znamená opravdovou prémiovou kvalitu, čistotu a severskou sílu.

Zpět do obchodu