SWAGLIFT Glucomannan - Konjak 300 g

Glukomannan je druh vlákniny, která na sebe váže vodu a může tak vést k pocitu sytosti a podpořit hubnutí. Funguje také jako skvělé prebiotikum a podporuje trávení.

 

300 g

Můžeme doručit do:
11.9.2024
Možnosti doručení
Skladem
Kód: 1622
Značka: SWAGLIFT
449 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.45 kg
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SWAGLIFT Glucomannan - Konjak 300 g

Glucomannan je dietní vláknina získávaná z kořene rostliny konjac (Amorphophallus konjac) rostoucí v teplých a tropických oblastech Asie. Je široce známý pro své potenciální zdravotní přínosy, zejména v následujících oblastech:

  1. Hubnutí: Glucomannan se často používá jako doplněk na hubnutí, protože je vysoce absorbentní, rozšiřuje se v žaludku a vytváří pocit sytosti, což může pomoci snížit chuť k jídlu a příjem kalorií.

  2. Trávicí pohodlí: Jako rozpustná vláknina může glucomannan přispívat k normálnímu fungování trávicího systému. Díky své schopnosti dodávat objem stolici může podporovat pravidelnost.

  3. Kontrola hladiny cukru v krvi: Glucomannan může pomoci řídit hladinu cukru v krvi tím, že zpomaluje vstřebávání cukru ve střevě, což může zabránit výkyvům hladiny glukózy v krvi. Tato vlastnost může být užitečná pro lidi s diabetem nebo inzulínovou rezistencí.

  4. Hladina cholesterolu: Některé studie naznačují, že glucomannan může pomoci snížit hladinu LDL (špatného) cholesterolu a celkového cholesterolu, pravděpodobně tím, že se váže na žlučové kyseliny ve střevě a zabraňuje jejich zpětné absorpci.

  5. Zdraví střev: Podporováním růstu prospěšných střevních bakterií může glucomannan přispět ke zdravějšímu střevnímu mikrobiomu, což je zásadní pro celkové zdraví a pohodu.

Při užívání doplňků glucomannanu je důležité je konzumovat s dostatečným množstvím vody, aby se předešlo střevní blokádě, protože se vláknina v trávicím traktu značně rozšiřuje.

 

ÚČINKY:

  • podporuje redukci tuku
  • váže na sebe vodu - tím způsobuje pocit sytosti
  • prebiotikum
  • může podpořit trávení a stolici (při suplementaci je důležité pít dostatek vody)

GLUCOMANNAN 

 

SLOŽENÍ

100 % Glucomannan (Amorphophallus konjac)

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Doporučujeme dávkovat 1,8 - 3,6 g (½ až 1 odměrku) až 3x denně před jídlem.

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

Na 100 g

Na porci (3 g)

Energie

750 kJ/187 kcal

22,5 kJ/5,61 kcal

Tuky

0 g

0 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

0 g

Sacharidy

2,1 g

<0,1  g

- z toho cukry

0 g

0 g

Vláknina

88 g

2,64 g

Bílkoviny

0,6 g

<0,1  g

Sůl

0 g

0 g

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doporučujeme zapít dostatečným množstvím vody. Produkt má schopnost nabobtnat v hrdle, což může vést k možnému ucpání nebo udušení. Nedoporučujeme jeho užívání osobám, které trpí zúžením jícnu nebo mají potíže s polykáním. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk výživy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po každém použití pečlivě uzavřete. 

Výrobek může obsahovat stopové množství lepku a sóji.

 

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO

Uvedeno na spodní části obalu. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.

 

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
4
ŠZ Avatar autora | 30.7.2024
Produkt sám o sobě je velmi kvalitní i složení oproti konkurenci je klasicky nabouchané. Ale teda rozmíchávat to a pít je za trest, rychle to gelovatí a lepí se na patro či zezadu na zuby. Budu muset vymyslet nějaký lifehack (pls Janko jak? :) )

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

SWAGLIFT je značka, která se zrodila v roce 2014 s jednoduchým cílem: inspirovat a bavit tisíce diváků na YouTube. Její zakladatel, Pavlis Vacek, věnoval devět let práce a úsilí na vývoji této značky, než dosáhla současné podoby, kterou známe dnes. S postupem času a růstem komunity začala SWAGLIFT vyrábět vlastní oblečení pro své fanoušky a postupně se rozšířil o další pod-značky, jako jsou Anabolic Horse, PR Matters, Fantastická 5ka, Fantastický Podcast, Tady Jánko a další. Co začalo jako zábavní projekt, se v roce 2023 proměnilo v multibrandový eshop, který nabízí nejen vlastní značku výživy a produktů SWAGLIFT, ale také kvalitní příslušenství, nejen pro posilování, ale také pro naše každodenní životy, které dělají zdravějšími, více stylovými a pohodlnými. Swaglift je symbolem energie, kreativity a komunity, která sdílí lásku k aktivnímu životnímu stylu.

Zpět do obchodu