SWAGLIFT Glycine 300 g

Glycin je součástí mnoha biochemických procesů v těle. Pomáhá regenerovat svalovou hmotu, podporuje spánek a fyzickou i mentální výkonnost a má příznivý vliv na pokožku

 

300 g

Můžeme doručit do:
11.9.2024
Možnosti doručení
Skladem
Kód: 1624
Značka: SWAGLIFT
299 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.45 kg
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SWAGLIFT Glycine 300 g

Glycin je esenciální aminokyselina, která hraje klíčovou roli při podpoře růstu a ochrany svalové hmoty, což je nezbytné po fyzické zátěži. Tento výživový doplněk obsahující glycin je oblíbený mezi sportovci díky své schopnosti podporovat regeneraci svalů. Díky svému rozpustnému práškovému formátu je glycin snadno stravitelný a rychle vstřebatelný do těla. Pravidelné užívání glycinu může přispět ke kvalitnějšímu spánku, což je důležité pro regeneraci a celkový výkon sportovce. Pomáhá také v produkci kreatinu, což může zvýšit energetické zásoby a vytrvalost při fyzické aktivitě. Glycin je součástí kolagenu, který je klíčový pro klouby a šlachy, což může snížit riziko zranění. Glycin působí také jako neurotransmiter v centrálním nervovém systému, konkrétně jako inhibiční neurotransmiter. To znamená, že snižuje nervovou aktivitu v mozku a míše, což může mít uklidňující účinky. Díky této schopnosti může glycin přispívat ke snížení úzkosti, zlepšení kvality spánku a celkovému pocitu kliduVzhledem k jeho široké škále výhod je glycin žádaným doplňkem pro ty, kteří se snaží dosáhnout optimálního fyzického výkonu a zdraví.

 

ÚČINKY:

  • podpora regenerace a budování svalové hmoty
  • příznivý vliv na pokožku (je součástí kolagenu)
  • podporuje kvalitní spánek
  • hraje roli při tvorbě hemoglobinu
  • zvyšuje fyzickou i mentální výkonnost

Kopie návrhu Grafika na shop (1) 

 

 

SLOŽENÍ

100 % L-Glycine

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Doporučujeme dávkovat 2,5-5g (½ až 1 zarovnanou odměrku).

 

 

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk výživy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po každém použití pečlivě uzavřete. 

Výrobek může obsahovat stopové množství lepku a sóji.

 

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO

Uvedeno na spodní části obalu. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

SWAGLIFT je značka, která se zrodila v roce 2014 s jednoduchým cílem: inspirovat a bavit tisíce diváků na YouTube. Její zakladatel, Pavlis Vacek, věnoval devět let práce a úsilí na vývoji této značky, než dosáhla současné podoby, kterou známe dnes. S postupem času a růstem komunity začala SWAGLIFT vyrábět vlastní oblečení pro své fanoušky a postupně se rozšířil o další pod-značky, jako jsou Anabolic Horse, PR Matters, Fantastická 5ka, Fantastický Podcast, Tady Jánko a další. Co začalo jako zábavní projekt, se v roce 2023 proměnilo v multibrandový eshop, který nabízí nejen vlastní značku výživy a produktů SWAGLIFT, ale také kvalitní příslušenství, nejen pro posilování, ale také pro naše každodenní životy, které dělají zdravějšími, více stylovými a pohodlnými. Swaglift je symbolem energie, kreativity a komunity, která sdílí lásku k aktivnímu životnímu stylu.

Zpět do obchodu