SWAGLIFT L-Leucine 500 g

L-Leucin je esenciální aminokyselina patřící mezi BCAA, které podporují svalový růst a regeneraci. Má nejvyšší anabolický potenciál ze všech aminokyselin, což je využíváno zejména v silových sportech. L-leucin využívají sportovci, kteří chtějí budovat svalovou hmotu, podpořit regeneraci a nebo zvýšit sílu

 

500 g

Můžeme doručit do:
11.9.2024
Možnosti doručení
Skladem
Kód: 1623
Značka: SWAGLIFT
459 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.65 kg
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SWAGLIFT L-Leucine 500 g - bez příchuti

L-Leucin je esenciální aminokyselina patřící mezi BCAA, které podporují svalový růst a regeneraci. Má nejvyšší anabolický potenciál ze všech aminokyselin, což je využíváno zejména v silových sportech. Jeho hlavní výhoda spočívá v schopnosti stimulovat syntézu bílkovin, což je klíčové pro budování svalů. Konzumuje se obvykle  obvykle smíchaný s potréninkovým nápojem. Pokud tě zajímá více info, přečti si článek na téma L-leucin.

  1. Syntéza proteinů: Leucin hraje klíčovou roli v syntéze proteinů a v růstu svalové tkáně. Je známý svým vlivem na aktivaci mTOR (mechanistic target of rapamycin), což je důležitý signální protein, který reguluje růst buněk a syntézu proteinů.

  2. Svalová regenerace a růst: Díky své roli v syntéze proteinů je leucin důležitý pro regeneraci a růst svalů, což je důležité pro sportovce a lidi, kteří se věnují fyzicky náročným aktivitám.

  3. Metabolismus: Leucin pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi tím, že zvyšuje produkci inzulínu a zlepšuje využití glukózy v těle.

  4. Energie: Leucin může být v těle přeměněn na energii, což je užitečné během intenzivního cvičení nebo v době hladovění.

Leucin se nachází v různých potravinách bohatých na bílkoviny, jako je maso, ryby, vejce, mléčné výrobky, a také v některých rostlinných zdrojích jako jsou luštěniny, sója a ořechy. Pro sportovce nebo osoby s vysokými nároky na regeneraci svalů je někdy doporučeno doplňovat leucin ve formě doplňků stravy.

 

ÚČINKY:

  • antikatabolický efekt
  • podílí se na anabolismu svalů
  • urychluje regeneraci
  • podporuje fyzický výkon

GLYCINE 

 

SLOŽENÍ

100 % L-Leucin

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Doporučujeme dávkovat 1,8 - 3,6 g (½ až 1 odměrku) až 3x denně před jídlem.

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

Výživové údaje

Na 100 g

Na dávku (5 g)

Energie

1675 kJ/400 kcal

83,75 kJ/20 kcal

Tuky

0 g

0 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

0 g

Sacharidy

0 g

0 g

- z toho cukry

0 g

0 g

Vláknina

0 g

0 g

Bílkoviny

100 g

5 g

Sůl

0 g

0 g

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk výživy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po každém použití pečlivě uzavřete. 

Výrobek může obsahovat stopové množství lepku a sóji

 

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO

Uvedeno na spodní části obalu. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

SWAGLIFT je značka, která se zrodila v roce 2014 s jednoduchým cílem: inspirovat a bavit tisíce diváků na YouTube. Její zakladatel, Pavlis Vacek, věnoval devět let práce a úsilí na vývoji této značky, než dosáhla současné podoby, kterou známe dnes. S postupem času a růstem komunity začala SWAGLIFT vyrábět vlastní oblečení pro své fanoušky a postupně se rozšířil o další pod-značky, jako jsou Anabolic Horse, PR Matters, Fantastická 5ka, Fantastický Podcast, Tady Jánko a další. Co začalo jako zábavní projekt, se v roce 2023 proměnilo v multibrandový eshop, který nabízí nejen vlastní značku výživy a produktů SWAGLIFT, ale také kvalitní příslušenství, nejen pro posilování, ale také pro naše každodenní životy, které dělají zdravějšími, více stylovými a pohodlnými. Swaglift je symbolem energie, kreativity a komunity, která sdílí lásku k aktivnímu životnímu stylu.

Zpět do obchodu