Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že dne 8.5.2024, během státního svátku, nebudeme zpracovávat objednávky. Vaši objednávku budeme kompletovat a odesílat hned následující pracovní den. Děkujeme Vám za pochopení.

Výlet za Samem Sulekem!

 

  • KDO VYMYSLEL VÝLET DO ANGLIE? BYL TO SPONTÁNNÍ VÝLET ČI PLÁNOVANÝ?

 Chlupák: Dlouho plánované to určitě nebylo. Vzniklo to tak, že jsem natáčel s kamarádem Pepou Zajíčkem video na YouTube. Hodnotili jsme výsledky v kulturistické soutěži Arnold Classic v Americe. Zmínil jsem se u natáčení videa, že podobná akce proběhne za pár dní v Anglii, načež Pepa navrhl, že bychom tam mohli letět.

  • KOMPLIKACE JSOU JIŽ TRADICÍ, KDYŽ SWAGLIFŤÁCI NĚKAM JEDOU. BYLY I TENTOKRÁT NĚJAKÉ KOMPLIKACE PŘI CESTOVÁNÍ?

Kuba: Samozřejmě. První komplikace se ukázala hned na letišti v Praze, kde jsme zjistili, že Hanz nemá koupenou letenku :-D .. Špatně jsme se domluvili, jak to bylo celé na rychlo. Hanz se k nám připojil jako poslední člen, poslal jsem mu letenky ke koupi. Pak mi volal a já pochopil, že nemůže koupit tu zpáteční letenku. Tak jsem mu ji koupil (z Anglie do Prahy), ale nekoupil jsem mu tu do Anglie. Hrozilo tak, že s námi Hanz nepoletí a že mi udělal jen skvělý odvoz na letiště :-D.. Nicméně se to hned vyřešilo, letenku jsme koupili na místě na letišti dokonce levněji než přes aplikaci.

 Expo koláž

 

  • JAK VYPADAL VÁŠ VÍKENDOVÝ HARMONOGRAM NA FITNESS EXPU A CO TO VLASTNĚ BYLO ZA AKCI?

Kuba: Hlavním tahákem pro nás bylo potkat Sama Suleka. Třídenní expo Arnold Classic bylo plné dalších známých influencerů, takže harmonogram byl jasný - užít si to co nejvíc a potkat fitness ikony, které sledujeme a máme k nim nějaký vztah. 

  • JAKÉ ZNÁMÉ OSOBNOSTI JSTE POTKALI?

Kuba: Potkali jsme všechny atlety sponzorované značkou YoungLA. K těmto influencerům patří například Noel Deyzel, Ten Twins, Shizzy, Lex Little, Alex Eubanks nebo James English. Na expu jsme potkali další známé osobnosti jako například: Greg Douchette, Andrew Jacked, Ronnie Coleman, Phil Heat, Dorian Yates, Hafthor, atd.

  • KDO NA VÁS UDĚLAL NEJVĚTŠÍ DOJEM?

Chlupák: Největší dojem na mě určitě udělal David Laid. Působil opravdu klidně a vyrovnaně, nikam nespěchal a to i přes to, že se kolem něho seběhlo desítky až stovky fanoušků.

Kuba: Pro mě bylo největším zážitkem mluvit s Davidem Lidem. Další skvělý dojem na mě udělal Greg Douchette a samotný Sam Sulek.  Bohužel ve většině případů nebyl prostor prohodit více slov kvůli davům fanoušků či security. Snažili jsme se natočit co nejvíce interakcí a dokonce se nám podařilo natočit rychlý rozhovor s Alexem Eibanksem, který můžete vidět ve videu u Chlupáka.

  • JAKÝ JE SAM SULEK VE SKUTEČNOSTI? MĚLI JSTE MOŽNOST S NÍM MLUVIT?

Kuba: Myslím, že jsme na něj udělali dojem, když jsme mu řekli, že jsme z ČR. Sam má v Česku kořeny. Působil na nás stejně jako ve videích - klidný a vlídný. Bylo mu až líto, když nás sekuriťák tlačil pryč a bylo vidět, že by s námi prohodil klidně ještě pár slov.  Stoupnout si vedle něj byl zážitek a to ne jen kvůli tomu, že je to horda svalů. ale kvůli tomu, že z něj vyzařuje něco jiného než z ostatních slavných fitness influencerů. Možná to je tím, že je slavný poměrně krátkou dobu.

Arnold Classic expo

  • ANABOLIC HORSE JE SVĚTOVÝ POJEM. POZNAL TĚ TAM NĚKDO?

Hanz: Největší lichotka pro mě byla, když nejsilnější benchaři světa znali pojem Anabolic Horse, což můžete vidět ve videu. Plus s některými známými osobnostmi už se známe. Dokonce jsme potkali pár fanoušků z ČR i SR.

  • GYMSHARK GYM JE PRO VEŘEJNOST ZAVŘENÝ, SMÍ TAM JEN ATLETI. JAK JE MOŽNÉ, ŽE JSTE TAM BYLI?

Chlupák: Ano, tato posilovna je normálně uzavřená pro veřejnost. Právě díky tomu, že se ve městě Birmingham, kde má GymShark sídlo, odehrávalo expo, otevřeli posilovnu pro veřejnost. Pravděpodobně jen proto, aby sklidili nějakou pozornost, jelikož bývají na takové akci vždy hlavním sponzorem, tento rok byl GymShark vytlačen firmou YoungLA.

  • UKÁZALI JSTE JIM, JAK SE ZVEDÁ V ČR? JAKÁ ČÍSLA JSTE POTAHALI?

Hanz: Dali jsme si tři tréninky během dvou dnů + několik challenges na expu. Největší pozornost jsme si získali právě v GymShark Lifting Clubu, kde jsem tahal 350kg deadlift a tlakoval 180kg v sedě. Bylo fajn užít si tu skvělou atmosféru a uvědomit si, že v mojí hlavě je tohle vlastně jen průměrný výkon, ale pro většinu lidí je to něco, co nevidí jen tak.

  • VZALI JSTE SI SEBOU NĚJAKÉ MUST HAVE SUPLEMENTY, KTERÉ JSTE NEMOHLI NECHAT DOMA?

Hanz: Swaglift lipozomální vitamín D3+K2 byl do Anglie naprosto jasné. Nemohl jsem doma nechat ani Králičí Krev, L-Citrulline a samozřejmě GG Booster, abychom zvládli celé Expo.

Swaglift expo

  • BYLI JSTE SPOLU CELÝ VÍKEND. NELEZLI JSTE SI NA NERVY?

Kuba: Cestovali jsme ve čtyřech a musím sám říct, že jsem byl mile překvapen, jak jsme to zvládli. Každý něčím přispěl. Musím říct, že jsme si sedli a nesetkali jsme se s žádným konfliktem či ponorkou. Spojuje nás společný humor, zájem o fitness, zvedání a celý tento svět kolem cvičení. Těším se s klukama na další společný akce ať už tady či za hranicemi!

  • CO BYSTE CHTĚLI VZKÁZAT LIDEM?

Hanz: Neseďte doma na prdeli a jezděte na podobné akce! Nasávejte tu atmosféru a čerpejte motivaci, kde to jen jde! Prostě si ten fitness svět užívejte s podobnou sortou lidí! Vidíme se na naší mega velký akci v Praze na SWAGLIFT DAY už 15.6.2024!!!  VSTUPENKY!!!

 

Zpět do obchodu