Jan Krasinský - LEGENDA O KOŇOVI!

  • CO TĚ MOTIVUJE NEBO INSPIRUJE STÁLE SE ZLEPŠOVAT A DRŽET SVŮJ SMĚR?

Mám štěstí, že dělám to, co mě baví a naplňuje.  Nepotřebuju proto tolik motivace. Takže to, že se chci zlepšovat, jde nějakým způsobem plynule samo.

  • JAKÉ MÁŠ MOMENTÁLNĚ CÍLE A ZA ČÍM SE ŽENEŠ?

Teď mě čekají dvě důležitý sportovní události - Strength Wars na SWAGLIFT DAY a také mistrovství ve STRONGMANECH. Udělali novou Strongman kategorii do 120kg, což je skvělý pro mě a pro stejný kluky, jako jsem já. Je to ideální pro ty, kdo jsou velký na 105kg a malý na OPEN kategorii. Chci být u začátku téhle kategorie, protože si myslím, že do budoucna to bude hodně zajímavá a koukatelná kategorie. Předpokládám, že bude hodně nabitá skvělýma a silnýma lidma. A já bych si to první vítězství chtěl urvat pro sebe.

Koláž na web (1200 x 370 px) (2)

  • JAKÝ JE TVŮJ NEJVĚTŠÍ ZÁŽITEK, CO JSI ZAŽIL V RÁMCI SWAGLIFT TVORBY?

Největší zážitek byly samozřejmě války (Strength Wars) - především celá LIGA, která finišovala finálem s Facelessem. Další skvělý zážitek, který jsme s Pavlisem zažili byl trip do Ameriky, kam jsme jeli točit taky války. Tam jsem bojoval proti jednomu z největších silových idolů - Larrym Wheelsem. Celý tenhle trip byl mega skvělý zážitek a myslím, že něco takového už se nedá jen tak opakovat.

  • JE NĚCO, CO BYS SI PŘÁL VE SVÉ KARIÉŘE ZOPAKOVAT NEBO USKUTEČNIT DNES ZNOVU SE VŠEMI MOMENTÁLNÍMI ZKUŠENOSTMI?

Myslím, že nic bych neopakovat a že všechno je tak, jak má být. V podstatě tak jak se to všechno událo, tak mě to vyformovalo takového, jaký jsem teď, proto bych nic neměnil.

Koláž na web (1200 x 370 px) (1)

  • 1 RADA CO DĚLAT A 1 RADA CO NEDĚLAT, POKUD CHCI ZAČÍT SOUTĚŽIT V SILOVÝCH SPORTECH.

Začněte se věnovat precizní technice a systematice, kloubům, šlachám, atp.

  • ANABOLIC HORSE JE SAKRA VELKEJ POJEM VE FITNESS, NESTÝSKÁ SE TI PO MASCE VE VÁLKÁCH?

Období s maskou bylo fakt skvělý a občas si po ní postesknu. Ve finále přes ní ale není kurva nic vidět a fakt se přes ní na hovno dejchá.. :-D Ale to období bylo super a pokud se mají války vrátit, je dost možné, že vytáhneme i tu masku!

  • JAKÝ MÁ VÝZNAM BÝT SOUČÁSTÍ SWAGLIFTU A CO BYS ŘEKL O NAŠEM BRANDU?

Swaglift tady působí už déle než samotný Anabolic Horse (který jsme vytvořili s Pavlisem). Můžu říct, že jsem byl u zrodu tohoto brandu a jsem rád, jakým směrem to směřujeme. Jsem rád, jaký máme v týmu sportovce a jsem rád, jak se to rozšiřuje. Jsem taky rád, jakým stylem jsme to udělali, protože to není ve spoustě věcech jednoduchý. Jsem upřímně fakt rád za to, kam se to postupně dostává a jsem vděčný za ten styl, který si držíme a s jakou precizností a důrazem na maximální kvalitu naše supláče vyvíjíme. Díky moc Vám všem našim zákazníkům a fanouškům, že to pushujete dopředu, protože bez Vás by to nešlo!!!

Koláž na web (1200 x 370 px) (6)-min

  • MŮŽEŠ POPSAT, CO DĚLÁŠ MIMO TRÉNINK PRO SVŮJ ROZVOJ A DOSAŽENÍ ÚSPĚCHŮ?

To nejdůležitější co potřebuju, je zázemí a mít prostor a čas pro regeneraci.

  • NEJOBLÍBENĚJŠÍ SUPLEMENTY A MUST HAVE VĚCI PRO PÁR % ZLEPŠENÍ NA CESTĚ K ÚSPĚCHU?

Můj nejoblíbenější suplement byl, je a vždy bude KRÁLIČÍ KREV, protože tenhle suplement vznikl úplně jiným stylem než všechno ostatní. Králičí Krev jste pushovali dopředu a ještě ani neexistovala, takže to mělo mega hype. Bylo to původně založeno jen na totální srandě a ve finále vznikl seriózní a kvalitní nakopávač. Must have suplement je jednoznačně PROTEIN a Lipozomální vitamin D3+K2, protože je většina naší populace deficitní. 

Koláž na web (1200 x 370 px) (5)-min

  • CO TI MOMENTÁLNĚ DĚLÁ NEJVETŠÍ RADOST V ŽIVOTĚ?

Největší radost života je můj 4,5 letý syn. Není nic víc a nikdy nebude. 

  • JAK NEJRADŠI PROKRASTINUJEŠ?

Víte, že rád prokrastinuju u PC her - Wowko (mám to rád no, jsem taky trochu nerd). Další moje záliba jsou vodní dýmky - v Plzni mám vlastní Shisha Bar Ignite, ale to už taky asi všichni víte.

Zpět do obchodu