SWAGLIFT L-Arginine 500g

L-arginin je prekurzor oxidu dusnatého, který pomáhá zvýšit průtok krve a udržovat pružnost cév. To je zásadní pro zlepšení výkonu a vytrvalosti během cvičení. Jeho vyšší hladina v organismu je spojena s efektivnějším zásobením pracujících svalů živinami. Arginin je populární mezi silovými i vytrvalostními sportovci. Hydrochloridová (HCL) forma L-argininu zlepšuje jeho absorpci v těle.

 

500 g

Můžeme doručit do:
7.5.2024
Možnosti doručení
Skladem
Kód: 1086
Značka: SWAGLIFT
469 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.65 kg
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SWAGLIFT L-Arginine HCL 500g

L-arginin HCL je jedním z populárních doplňků stravy, který nabízí řadu potenciálních zdravotních výhod. Jedná se o aminokyselinu, která má klíčovou úlohu v mnoha procesech v těle a může být užitečná pro různé skupiny lidí. Více info v našem článku.

Benefity L-argininu HCL:

  • Podpora kardiovaskulárního zdraví: L-arginin HCL může pomoci rozšířit cévy a zlepšit průtok krve, což může vést ke snížení krevního tlaku a celkově podpořit zdraví srdce.
  • Zlepšení sexuální funkce: L-arginin HCL je známý svou schopností podporovat produkci oxidu dusnatého, což může vést ke zlepšení erekce u mužů a podpořit sexuální funkci obecně.
  • Posílení imunitního systému: Tato aminokyselina může pomoci podpořit imunitní systém tím, že je klíčovou součástí tvorby bílých krvinek, které bojují proti infekcím.
  • Podpora růstu svalů: L-arginin HCL může také pomoci podpořit růst svalů tím, že zlepšuje průtok krve do svalů a poskytuje jim potřebné živiny.

Kdo by mohl užívat L-arginin HCL:

  • Sportovci a aktivní lidé: Ti, kteří pravidelně cvičí, mohou mít prospěch ze suplementace L-argininu HCL k podpoře regenerace svalů a zlepšení výkonnosti.

  • Lidé trpící kardiovaskulárními problémy: Jedinci s vysokým krevním tlakem nebo rizikem srdečních onemocnění by mohli zvážit užívání L-argininu HCL pod dohledem lékaře.

  • Muži trpící erektilní dysfunkcí: Pro muže s potížemi s erekcí by mohl L-arginin HCL poskytnout přírodní alternativu k léčbě.

 

 

SLOŽENÍ

100 % L-Arginin HCL

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Doporučujeme dávkovat 5g (1 odměrku) 30-60 min před silovým tréninkem.

Pro podporu krevního oběhu a snížení krevního tlaku můžete dávku 5-10g (1-2 odměrky) rozložit až do 3 rovnoměrných dávek v průběhu celého dne.

Pro maximalizaci účinku se často používá v kombinaci s citrulinem.

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk výživy není náhradou pestré a vyvážené stravu. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po každém použití pečlivě uzavřete. Vhodné pro vegetariány.

Výrobek může obsahovat stopové množství lepku a sóji.

 

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO

Uvedeno na spodní části obalu. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

SWAGLIFT je značka, která se zrodila v roce 2014 s jednoduchým cílem: inspirovat a bavit tisíce diváků na YouTube. Její zakladatel, Pavlis Vacek, věnoval devět let práce a úsilí na vývoji této značky, než dosáhla současné podoby, kterou známe dnes. S postupem času a růstem komunity začala SWAGLIFT vyrábět vlastní oblečení pro své fanoušky a postupně se rozšířil o další pod-značky, jako jsou Anabolic Horse, PR Matters, Fantastická 5ka, Fantastický Podcast, Tady Jánko a další. Co začalo jako zábavní projekt, se v roce 2023 proměnilo v multibrandový eshop, který nabízí nejen vlastní značku výživy a produktů SWAGLIFT, ale také kvalitní příslušenství, nejen pro posilování, ale také pro naše každodenní životy, které dělají zdravějšími, více stylovými a pohodlnými. Swaglift je symbolem energie, kreativity a komunity, která sdílí lásku k aktivnímu životnímu stylu.

Zpět do obchodu