Články, Strana 2

Proteinový Banánový chlebíček

Máme pro Vás skvělý recept na banánový chlebíček plný bílkovin díky našemu Protein Complexu.

Budete potřebovat:

  • 4 banány
  • 2 vejce
  • 60g oleje (kokosového, řepkového,..)
  • 250g celozrnné špaldové mouky
  • 60g banánového PROTEIN COMPLEXU
  • 100g mletých vlašských ořechů
  • 190ml mléka
  • 50g medu
  • 50g březového cukru
  • skořice
  • 2čl bezfosfátového prášku do pečiva
  • špetka soli

 Postup je velmi jednoduchý a rychlý:

Troubu předehřejte na 170°C. Dva banány rozmačkejte vidličkou, přidejte olej, tekutý med nebo čekankový sirup a vejce. Vše společně vyšlehejte a přidejte zbytek ingrediencí a pečlivě promíchejte. Formu vymažte a vysypte moukou nebo použijte pečící papír a těsto vlijte do formy. Jeden vejpůl rozřízlý banán dáme doprostřed hloubky těsta a navrch dáme druhý rozřízlý banán. Pečeme 45-55 min.

Jak si ho vychutnáte je jen na Vás. Třeba se sklenicí mléka, umíchaným proteinem, čerstvým ovocem a nebo třeba s tvarohem. Přejeme dobrou chuť :)  

BeFunky-collage (7)-min

 

Proč pít Yerba Maté

YERBA MATÉ - stimulační nápoj z Jižní Ameriky

CO JE YERBA MATÉ A JAKÁ JE HISTORIE?

Prvotní ochutnání tohoto blahodárného nápoje, který se pije ze speciálního kalíšku s kovovým brčkem, Vás může od pití yerby odradit. Pojďme se tedy společně podívat na to, co to vlastně yerba maté je, jaké má benefity a jak ji správně a chutně připravit!

Yerba maté je nálev ze sušených drcených listů a větviček cesmíny paraguayské. Yerba maté je rostlina, která se vyskytuje pouze v Jižní Americe na hranicích čtyř států: Brazílie, Paraguaye, Argentiny a Uruguaye. Před stovkami let tuto oblast obývali indiáni a jako první objevili blahodárné vlastnosti yerby maté. Všimli si, že žvýkáním listů cesmíny mají více energie, necítí se unavení, zlepšuje se jejich soustředění a kognitivní funkce a mají mnohem menší hlad. Tento účinek se ukázal jako velmi užitečný při celodenních túrách a loveckých výpravách. Později začali indiáni ze sušených listů rostliny připravovat hořký, trpký a intenzivně bylinný nápoj, který se stal součástí jejich každodenního života. Rostlina si získala oblibu a díky jezuitským misionářům začal vývoz do Evropy.

Yerba maté je ,,nápoj přátelství“ a obyvatelé Latinské Ameriky se o něj rádi dělí s rodinou, přáteli ale i s cizími lidmi.

Yerba maté se proslavila především svými povzbuzujícími účinky, které má na svědomí obsažený kofein. Je zcela zdravou a přírodní alternativou kávy a umělých energetických nápojů. Je také bohatá na vitamíny, minerální látky a další organické látky, díky nimž výborně prospívá fungování celého organismu.

Každá země má své vlastní zvyky, a proto se v různých zemích yerba připravuje trochu jinak, i když vždy ze stejné rostliny - cesmíny paraguayské. Stálý je způsob přípravy, nezbytné příslušenství a význam, který má pro obyvatele Latinské Ameriky.

BeFunky-collage-min

 

JAKÉ DRUHY YERBY MATÉ EXISTUJÍ?

Yerba maté se dělí podle země původu na několik druhů. Nezalekněte se množstvím názvů a informací, pomůžeme Vám se v tom zorientovat, jakože se Swaglift jmenujeme!

Druhy yerby maté podle země původu:

Argentinská yerba maté - je nejklasičtější yerbou, která se obvykle suší tradiční metodou krátkého vystavení plamenům ohně, někdy se navíc udí. Obvykle se podrobuje dlouhému zrání, které jí dodává jemnější a harmoničtější charakter. Směs obsahuje středně rozdrcené lístky, přiměřené množství větviček a trochu prachu.

Brazilská yerba maté - zde se yerba pije na několik způsobů:

  • mate green - hrubě drcené lístky cesmíny, téměř bez větviček a prachu. Tato yerba je sušená horkým vzduchem a nezraje, takže si zachovává šťavnatou zelenou barvu a svěží, jemnou chuť. Skvělá volba pro začátek vašeho dobrodružství s yerbou maté!
  • chimarrão - yerba maté rozemletá na velmi jemný prach, který se téměř podobá mouce. Má svěží zelenou barvu a k její přípravě a pití je zapotřebí speciální nádoba (cuia) a bombilla s velmi jemným filtrem (bomba). 
  • Ve fázi výroby se směs připravuje tak, aby chutnala skvěle zalitá jak horkou, tak ledovou vodou

Paraguayská yerba maté - poměrně na jemno rozemleté listy s dostatečným množstvím větviček a prachu. Její nejvýraznější chuť je intenzivní, hořká a trpká, za což vděčí sušení ohněm a kouřem. Paraguayská yerba maté patří z hlediska chuti a účinku k nejsilnějším, proto ji doporučujeme pokročilejším uživatelům maté.

Uruguayská yerba maté - jemně drcené listy se spoustou prachu (a někdy i s trochou větviček). Uruguayská yerba ve skutečnosti obvykle nepochází z Uruguaye - kvůli nepříznivé ekonomické situaci se v zemi yerba maté nevyrábí a dováží se z Brazílie. Brazilská yerba určená pro uruguayský trh je na obalu obvykle označena "Tipo PU1".

yerbamate-jpg

Druhy yerby maté v závislosti na použitých přísadách:

  • KLASICKÁ YERBA MATÉ - 100% cesmína paraguayská, bez přísad a dochucovadel. Na obalech těchto výrobků se často objevují výrazy jako classica, tradicional, despalada, elaborada, con palo nebo sin palo. Příklad: Guarani Tradicional
  • BYLINKOVÁ YERBA MATÉ - je voňavou kombinací cesmíny s funkčními bylinami. Mezi nabízenými bylinami se nejčastěji objevuje máta, citronová verbena a sušené okvětní lístky. Bylinky nejen zvýrazňují chuť cesmíny a dodávají jí příjemné osvěžení, ale často vnášejí i zajímavé účinky, například napomáhají trávení nebo jsou podporou při hubnutí.
  • OCHUCENÁ A OVOCNÁ YERBA MATÉ - tj. originální kombinace cesmíny paraguayské, aromatických látek (obvykle přírodních) a ovoce v různých formách (např. sušeného, lyofilizovaného nebo kandovaného). Aromata a ovoce zjemňují mírně intenzivní chuť yerby maté a nabízejí nesčetné možnosti vytváření originálních chuťových kompozic. Yerba maté s ovocnou příchutí se doporučuje zejména pro začátek vašeho dobrodružství s yerbou maté. Příklad: Verde Mate Green Mango & Maracuya, Verde Mate IQ Tropical, Guarani Exotic Rain, Yaguar Maracuya, Yaguar Mango Tango 
  • ORGANICKÁ YERBA MATÉ - z cesmíny pocházející z ekologicky certifikovaných plantáží. Keře cesmíny zde rostou bez použití chemikálií nebo umělých prostředků a výrobní proces podléhá přísné kontrole kvality. Příklad: Verde Mate Green Organica, Verde Mate Energia Organica
  • STIMULUJÍCÍ YERBY MATÉ - bývají obvykle obohaceny o guaranu, která dodává další dávku kofeinu. Příklad: Verde Mate Energia Organica,  Yaguar Energía Guaraná, Yaguar Wild Energy, Guarani Energia 

jerba maté-min

JAKÉ JE ZÁKLADNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘÍPRAVU YERBY MATÉ?

Pokud jste si již stihli vybrat svou první yerbu, je čas pořídit si příslušenství potřebné k její přípravě a pití. Co budete potřebovat?

BOMBILLA – čti bombíža. Je to speciální brčko s filtrem, jejímž úkolem je oddělit nápoje od sedliny. Filtr na konci brčka při pití zachycuje lístky a větvičky, aby se nedostaly do úst. Nejuniverzálnější jsou bombilly vyrobené z nerezové oceli.

MATERO na yerbu maté je speciálně tvarovaná nádoba, ve které se připravuje nálev. Matera jsou vyrobeny z různých materiálů a mají různé tvary, takže lze rozlišit několik typů:

  • Palo santo - nádobka vyrobená z "posvátného dřeva" palo santa, které má "magické" vlastnosti. Yerba maté připravená v takové nádobě získává jedinečnou chuť a vůni.
  • Kalabása - nádoba vyrobená z přírodních plodů kalabásy. Stejně jako palo santo i kalabása "dává" nálevu yerby maté svou jedinečnou chuť a vůni.
  • Guampa - je speciálně tvarované matero, které se používá k pití studené varianty yerby - tereré. Původně se guampy vyrábějí z hovězího rohu, ale můžete se setkat i s guampami z palo santa, kalabásy nebo keramiky
  • Matero keramické – je nejoblíbenějším typem matera na yerbu maté. Keramická matera jsou relativně dostupná za nízkou cenu, v mnoha provedeních a barvách a navíc se snadno udržují - můžete je bez obav vložit do myčky.
  • Termo matero – jsou nádoby z nerezové oceli se speciální technologií, která udržuje teplotu várky po delší dobu.

OSTATNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ - čistící štěteček na čištění bombill, naběračka na yerbu maté - dřevěná lžíce, která usnadňuje odměření správného množství směsi, korková podložka – chrání povrch stolu před horkým materem, analogový teploměr – usnadňuje měření teploty vody na yerbu maté, což je při vaření velmi důležité.

 IMG_3507-min

 

Už máte první yerbu, matero a bombillu - teď je čas připravit první nálev! Příprava yerby maté je jakýmsi rituálem, proto je dobré si zapamatovat několik pravidel. Nebojte se, není na tom nic těžkého a brzy se to naučíte!

 JAK SE TRADIČNĚ PŘIPRAVUJE YERBA MATÉ?

1-min

  1. Směs nasypte do matera. Začněte s menší porcí, asi 2-3 čajové lžičky, pak můžete množství postupně zvyšovat klidně až na 2 – 3 polévkové lžíce.
  2. Nádobu zakryjte dlaní, otočte ji a mírně zatřepejte, aby se jemné části maté dostaly naspod a nedocházelo tak k ucpávání bombilly.
  3. Nakloňte nádobu tak, aby se směs yerby usadila na jedné ze stěn nádoby asi pod úhlem 45° a dejte nádobu do původní polohy.
  4. Bombillu dejte do části, kde není směs yerby.
  5. Pak lístky maté zalijte trochou teplé vody (kolem 40 - 50°) a nechte ji úplně vsáknout.
  6. Do prázdného místa, kde je sítko bombilly nalijte vodu 70 – 80° teplou. Voda by se neměla vařit, jinak zničí cenné látky, které se v yerba maté ukrývají.

VĚDĚLI JSTE, ŽE…?

Z původní dávky yerby maté můžete připravit třeba až 6 nálevů? Lístky maté tedy po vypití hned nevyhazujte, to by bylo jednoznačné plýtvání! Vyhazují se až tehdy, kdy yerba nemá žádnou chuť. Závisí to také na použitém množství yerby při prvním nálevu.

 

YERBA MATÉ A KOFEIN

Vzhledem k několika faktorům (druh a množství použitého sušeného ovoce, způsob výroby, doba a teplota vaření) nelze přesně určit, kolik kofeinu se v yerbě nachází, ale uvádí se, že v jedné porci nápoje je přibližně 85 miligramů kofeinu. Pro porovnání espresso má cca 60mg kofeinu, hrnek filtrované kávy cca 140mg kofeinu, 230ml zeleného čaje 35mg kofeinu (také záleží na mnoha faktorech). Kofein z yerby maté se uvolňuje postupněji než kofein z kávy. Síla a množství kofeinu v nápoji klesá v závislosti na počtech nálevů. Yerba maté však obsahuje i další dva stimulanty – theofylin a theobromin, které spolu s kofeinem přispívají k vyšší účinnosti samotného kofeinu.

Základy přípravy yerby maté jsou jedna věc, a jakmile je zvládnete, můžete začít experimentovat. Jak se ukázalo, yerba se dá pít různými způsoby. Cesmína paraguayská se velmi dobře kombinuje s různými příchutěmi. Do nádoby s yerbou maté se tak mohou přidávat kousky ovoce, sušené citrusové kůry, čerstvé bylinky a dokonce i sladidla. Vodu lze nahradit ovocnou šťávou, džusem nebo mlékem. Možností je mnoho a vyplatí se experimentovat na vlastní pěst a najít svou oblíbenou příchuť!

Můžete si také připravit TERERÉ neboli studenou yerbu maté. Místo horké vody se používá voda ledová a často se přidávají kostky ledu. Vodu lze nahradit mraženým džusem. Studená variace yerby maté je velmi osvěžující a je vhodná zejména v horkých dnech.

  • Cocido – yerba maté v nálevových sáčcích nebo v rozpustné formě. Obvykle ji lze zalít vroucí vodou.
  • Roasted / tostada – pražená yerba maté. Lze ji zalít vodou, vodou s přídavkem mléka nebo vodu zcela nahradit mlékem. 

BeFunky-collage-min (1)

PROČ PÍT YERBU?

Mezi největší výhody yerba maté patří vysoký obsah živin, jako jsou vitaminy skupiny B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9) a vitaminy C a E. Dále obsahuje: hořčík, zinek, fosfor, železo, draslík, vápník a křemík. Díky výše uvedeným mikroživinám může lidské tělo správně fungovat.

Yerba maté obsahuje vysoké množství kyseliny chlorogenové, silného antioxidantu. Jeho užívání snižuje hladinu glukózy v krvi a může chránit před cukrovkou. Navíc je užitečný v boji proti inzulínové rezistenci, protože zvyšuje citlivost organismu na její působení. Kyselina chlorogenová obsažená v yerba maté navíc pomáhá při hubnutí.

Bylo vědecky prokázáno, že cesmína paraguayská potlačuje chuť k jídlu. Díky obsaženému matéinu se zrychluje metabolismus, a tím se rychleji spalují tuky. Proto se pití yerba maté doporučuje ženám i mužům, kteří se starají o svou štíhlou postavu.

Pro objektivní posouzení zdravotních přínosů yerba maté je potřeba více vědeckých studií a důkazů. Potenciální účinky yerba maté, které potvrdily předběžné studie: 

  • Boost energie a stimulace.                                                                                                 

  • Antioxidační vlastnosti.

  • Zlepšení nálady a deprese.

  • Může mírnit syndrom chronické únavy.

  • Potlačení chuti k jídlu, snižování tělesné hmotnosti.

  • Protizánětlivé a antioxidační vlastnosti.

  • Vhodné při zácpě.

  • Při bolestech hlavy.

  • Podpora při osteoporóze.

  • Pozitivní vliv na kardiovaskulární systém.

  • Snižování celkového cholesterolu (především LDL) a mírný pokles hladiny glukózy v krvi u lidí s cukrovkou II. typu.

  • Při infekci močových cest, kamenech v močovém měchýři a ledvinách.

 Pomohl Vám článek se v yerba maté trochu zorientovat? Pozvedněte své matero s bombillou a připijte si s námi NA ZDRAVÍ a na další DOBRODRUŽSTVÍ se Swagliftem!

Všechny druhy Yerba maté - Swaglift/YerbaMate čajík-min-min

 

 

Leo Brichta a souboj o titul!

 

Leo Brichtu čeká 17.2. v Liberci souboj o titul KSW!
Nemůžeme se dočkat zápasu, který bude definovat Leovi další kroky v kariéře (pardon v koníčku MMA), a tak jsme se rozhodli ho vyzpovídat, v přípravě za pc...

Leo 1
1) Co je tvá vize v MMA sportu, máš nějaký sen, který se snažíš naplnit?

Má vize je být inspirací pro ostatní bojovníky a motivovat mladší generaci ke sportu. Je jedno, jestli to bude bojový sport nebo třeba fotbal.
Podstatou věci je: ve zdravém těle zdravý duch. Mým snem je posouvat se vpřed a myslet na budoucnost.

2) Jakou 1 věc by člověk měl dělat a nedělat, pokud by se vrhnul na kariéru zápasení v MMA?

V první řadě by měl mít disciplínu a respekt k autoritám jako jsou trenéři nebo rozhodčí. Neměl by chtít všechno a hned. Vše má svůj čas. 

3) Kdy je na MMA pozdě a kdy ten správný čas?

Nikdy není pozdě a správný čas je vždy. MMA je komplexní sport, a každý člověk si trénink může přizpůsobit svým ambicím,
věku a zkušenostem s bojovými sporty.

4) Co jsou tvé oblíbené aspekty MMA a co tě na tom sportu nejvíce přitahuje?

Můj oblíbeny aspekt je postoj, který převážně trénuji. Přitahuje mě celková komplexnost MMA a fakt, že každý zápas je defacto 50 na 50.
Každý může porazit každého.

5) Největší výzva, jakou jsi musel na svojí cestě překonat?

Nedá se říct, že bych musel překonávat nějakou výzvu. Ten sport je výzva sama o sobě, pokud máš závodní ambice a chceš něčeho dosáhnout.

 Leo 2

6) Nejsilnější moment v tvojí kariéře a na co nikdy nezapomeneš?

První výhra v KSW COLOSSEUM 2, před 50ti tisíci lidmi, výhra české pyramidy OKTAGON UNDERGROUND. Každopádně si vážím každé výhry stejně,
ale tohle jsou momenty, které se mi z hlavy nikdy nevymažou.

7) Co dělá MMA fightera úspěšným sportovcem? A jak klíčový je faktor X?

Myslím si, že úspěšným sportovcem se člověk stane, pokud naplní své osobní ambice a cíle. Je důležité budovat faktor X společně se svojí kariérou,
protože to jde ruku v ruce.

8) Trénink doma vs trénink v Polsku a zahraničí? 

Vše má své pro a proti. Ale radši asi trénuji doma, kde mám klid na trénink. Každopádně rád vystupuji ze své komfortní zóny a jezdím do Polska trénovat,
abych zjistil, v jakých faktorech se mám zlepšit.

9) Jak moc ovlivňuje MMA tvůj osobní život a dá se to vůbec oddělit? (přátelé, koníčky apod.)

Velmi to ovlivňuje můj život a styl života, protože tréninku podřizuji celý svůj život. Naštěstí mám hodně kamarádů z bojových sportů,
takže to plně respektují a také si proto asi tolik rozumíme.


Leo 3

10) Co tě nejvíc baví pařit na kompu?

Nejvíc mě teď baví Call of Duty. :-D

11) Která osoba tě nejvíce jako sportovce inspirovala a motivuje tě do dnes?

Nejradši mám Conora McGregora. Inspiruje mne dodnes.

12) Proč jsi se spojil zrovna se Swagliftem?

S klukama si rozumím a mám rád alchymii, která mezi námi panuje. Když mi Pavlis spolupráci nabídl, neváhal jsem.

13) Multiplayer X Coop X Sparingy v gymu, čemu dáváš přednost?

Nejradši mám free for all sparing venku před diskotékou po vystoupení Dády Patrasový.

Leo 4 

Doufáme, že jste se v našem rychlém článku dozvěděli v kostce uceleně něco nového od Lea, na co normálně není tolik prostor... Už za měsíc a kousek vypukne pro nás největší událost a Leo Brichta nastoupí 17.2.2024 do Liberecké Home Credit Areny, kde se napíše opět kus historie tohohle talentovaného sportovce a skvělého charakteru, jakým bezpochyby Leo je. Budeme samožřejmě u toho, koupili jsme si lístky do 1. řady! #Swaglift #Team

KSW91_970x310_2

Vynikající Proteinový Čokoládový Dort!

Honí Vás mlsná? A co si takhle udělat vynikající čokoládový proteinový dort z Jánkova Mlsu? 

Pokud jste zrovna v objemu a nevíte, co dobrého byste si dali, upečte si tenhle skvělý a rychlý dort plný našich produktů, které můžete zakoupit zde na našem webu. Můžete si ho dát k snídani, před tréninkem či jen tak na chuť. :) Díky proteinu Jánkova Mlsu je plný bílkovin a díky přidaným jablíčkům i vlákniny. A jestli zbožňujete čokoládu, tak tenhle dort je přímo pro Vás, jelikož jí tam je víc, jak dost!

Co budete na recept potřebovat:

Korpus:

Krém:

  • 85 g kokosového krému
  • 75 g nízkotučného tvarohu
  • Zbytek rozpuštěné čokolády

Na ozdobu:

  • Nature´s Finest Coconut Chips BIO (kokosové chipsy)
  • Raffaello nebo cokoliv, co máte rádi

 

POSTUP:

V misce si nejprve smícháme Jánkův Mls, kakao, rostlinné mléko a vajíčka. Vše pečlivě promícháme. Mezitím si ve vodní lázni rozpustíme čokoládu společně s kokosovým olejem. Necháme jen lehce vychladnout a polovinu čokolády přimícháme do těsta. Druhou polovinu necháme stranou do krému. Do těsta přidáme nastrouhaná jablíčka, skořici a kypřící prášek. Vše pečlivě promícháme a vylijeme do buď vymazané formy kokosovým olejem či vystlané pečicím papírem (já použila formu menší - 18 cm, abych měla vyšší korpus). Pečeme zhruba 45 minut při téhle výšce korpusu, ale každá trouba peče jinak, takže bych po uplynulé půl hodince kontrolovala korpus špejlí, zda se těsto souměrně propeklo. Po upečení necháme korpus vychladnout a zatím si smícháme kokosový krém, nízkotučný tvaroh a zbytek čokolády. Jakmile korpus vychladne, potřeme krémem a na vrch posypeme kokosovými chipsy nebo tím, čím budeme chtít. Necháme minimálně dvě hodiny ztuhnout v lednici a můžeme tuhle vynikající dobrotu podávat! Přejeme dobrou chuť!

 

Jak posílit IMUNITU!

Máme tady období, kdy nastává podzim a blíží se zima. S počasím typickým pro tato roční období se začínáme stahovat do vnitřních prostor a venku na sluníčku býváme minimálně a také začíná období nemocí. Pracujeme uzavřeni v budovách a sluneční svit se k nám dostane jen skrz okno kanceláře (nebo fitka – haha). A někdy ani to ne. Pokud netrávíme dostatek času na slunci, máme chronický stres, predispozice osteoporózy nebo celkově sníženou imunitu, je třeba se zamyslet nad tím, zda by nebylo fér vůči našemu tělu doplnit nějaké vhodné doplňky stravy, které můžou mít blahodárné účinky.

Pojďme se společně podívat na to, co je to imunitní systém a co pro něj můžeme udělat, aby fungoval ještě lépe.

IMUNITNÍ SYSTÉM je mechanismus našeho těla, který nás chrání před infekcemi, nemocemi a dalšími hrozbami. Tento systém složený z různých orgánů, buněk a molekul, pracuje neustále a neviditelně, aby udržoval naše tělo v optimálním stavu. V tomto článku se podíváme na to, jak imunita funguje, proč je důležité se starat o náš střevní mikrobiom a jakým způsobem můžeme posílit naši imunitu pomocí různých strategií, včetně lipozomálních vitamínů.

Funkce imunity

Imunitní systém má za úkol rozpoznat a zneškodnit různé patogeny, jako jsou bakterie, viry, houby a paraziti, které by mohly způsobit nemoci. Toho dosahuje pomocí bílých krvinek, protilátek a dalších složek, které spolupracují na identifikaci a eliminaci cizích látek.

Velkou část našeho imunitního systému máme v našem gastrointestinálním traktu. Střevní mikrobiom jsou vlastně takové mikroorganismy v našem těle. Jsou jich stovky bilionů.

Tento ekosystém zahrnuje různé druhy bakterií, virů a další mikroby, které hrají klíčovou roli v našem zdraví. Správná rovnováha mikrobiomu je důležitá pro trávení, syntézu vitaminů a posilování imunitního systému.

Proč je důležité o mikrobiom pečovat?

Studie ukazují, že zdravý mikrobiom může mít pozitivní vliv na naši imunitu. Dobré bakterie v trávicím traktu pomáhají udržovat imunitní systém v optimálním stavu a chrání ho před nežádoucími infekcemi. Je důležité se starat o mikrobiotu tak, že budeme jíst vyváženou stravu bohatou na vlákninu, fermentované potraviny a probiotika. Určitě o tom napíšeme samostatný článek.

Co dále posiluje naši imunitu?

  1. Rozhodně zdravé a výživné jídlo bohaté na vitamíny, minerální látky a antioxidanty.
  2. Musíme zmínit i kvalitní a dostatečný spánek.
  3. Pravidelná fyzická aktivita taktéž pomáhá udržovat imunitní systém v dobré kondici.
  4. Chronický stres je takový všeobecný strašák a může oslabovat náš imunitní systém. Pokuste se proto dostat váš stres pod kontrolu.
  5. Otužování se stalo také trendem posledních let a jeho benefity se nedají popřít. Už jste vyzkoušeli správné techniky otužování?

Posilování imunity pomocí lipozomálních vitamínů

Lipozomální vitamíny jsou speciální typ vitamínů, které jsou obaleny lipidovou membránou. Tato membrána umožňuje lepší vstřebávání vitamínů do buněk a tkání, což může zvýšit účinnost vitamínového doplňku. Více v našem článku zde: Proč užívat Swaglift lipozomální vitamíny?

Již jste určitě postřehli zlato mezi našimi suplementy: Lipozomální Vitamín D3+K2, Curcumin + Vitamín C.

Vitamín D3 například hraje klíčovou roli v regulaci imunitního systému a jeho nedostatek může zvýšit riziko infekcí. Vitamín D3 je jeden z nejvíce deficitních vitaminů v naší populaci. Bohužel jeho biologická dostupnost z běžných forem doplňků stravy je relativně nízká. Lidé tedy suplementují obrovské dávky v mnohonásobku denní doporučené dávky a stejně neví, kolik vitaminu D3 se jim z něj podaří využít. V případě lipozomální formy vitaminu D3 máte jistotu, že jej vstřebáte velkou většinu z přijatého množství. 

VITAMÍN D3 + K2

TA NEJLEPŠÍ KOMBINACE

D3 a K2 společně tvoří dvojici, jejímž hlavním úkolem je udržet pohybový aparát ve skvělé formě. Zatímco vitamin D3 napomáhá ke správnému vstřebávání vápníku a fosforu, vitamin K2 se ujímá štafety a dopravuje látky přesně do míst, kde je tělo nejvíce potřebuje. 

ÚČINKY VITAMÍNU D3

  1. Podporuje imunitní systém.                                                                                        
  2. Napomáhá ke zdravému růstu a vývoji kostí, zubů a svalů.
  3. Pomáhá udržovat optimální hladiny testosteronu.
  4. Přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu.
  5. Přispívá k normální hladině vápníku v krvi.
  6. Podporuje kardiovaskulární zdraví.

ÚČINKY K2

  1. Přispívá k normální srážlivosti krve.
  2. Podporuje pevnost kostí a zubů.
  3. Může napomáhat redukovat záněty. 

Swaglift Lipozomální vitamín D3 + K2 

 

CURCUMIN + VITAMIN C

 ÚČINKY CURCUMINU

  1. Podporuje trávení.
  2. Napomáhá k normálnímu stavu kloubů a kostí.
  3. Podporuje naši imunitu.
  4. Podporuje nervový a kardiovaskulární systém.

 ÚČINKY VITAMINU C

  1. Pomáhá ke snížení únavy.
  2. Podporuje naši imunitu.
  3. Ochrana buněk před oxidativním stresem.
  4. Podporuje kardiovaskulární systém.
  5. Zlepšuje vstřebávání železa.
  6. Je důležitý pro syntézu kolagenu. 

Swaglift Lipozomální Curcumin + Vitamin C 

A PROČ VOLIT LIPOZOMÁLNÍ FORMU?

Lipozomální kombinace vitaminů zajišťuje maximální a rychlejší využitelnost látek, oproti některým tradičním formám vitamínů. Využitelnost u běžných forem je nízká a nejistá, může to být méně a někdy i více. Záleží na mnoha faktorech. Nicméně v porovnání s lipozomální formou není o čem debatovat.

Lipozomální vitamíny snadněji procházejí stěnou střeva a vstupují do krevního oběhu. Lipozomální vitamíny jsou obaleny lipidovou membránou, a tak mohou způsobit menší podráždění žaludku.

 

 

Další suplementy pro posílení imunity:

Kromě lipozomálních vitamínů existuje řada dalších suplementů, které mohou pomoci posílit imunitní systém. Patří sem například:

ZINEK: Zinek je důležitý pro funkci imunitního systému a hojení ran. https://www.swaglift.com/zdravi/balanced-zinc-complex-90-kapsli--chelatovana-forma-zinku/

ECHINACEA: Tato bylina může podporovat imunitu a snižovat riziko nachlazení. https://www.swaglift.com/zdravi/echinacea-tincture/

PROBIOTIKA: Doplňování probiotik může pomoci udržet zdravou rovnováhu mikrobiomu. https://www.swaglift.com/vyhledavani/?string=probiotika

OMEGA-3 MASTNÉ KYSELINY: Tyto tuky mohou mít protizánětlivé účinky a podporovat imunitní systém. https://www.swaglift.com/vyhledavani/?string=omega+3

 

Celkově řečeno, imunita hraje zásadní roli v našem zdraví. Starost o ní a doplňování důležitých látek, jako jsou vitamíny, může pomoci posílit obranyschopnost našeho těla a udržet nás v dobré kondici.

Pro nás jako Swaglift je kvalita a funkčnost doplňků stravy na prvním místě, a proto se brzy můžete těšit na další druhy lipozomálních doplňků stravy.

Vždy konzultujte s lékařem nebo odborníkem, než začnete užívat jakékoliv doplňky stravy, abyste zajistili, že jsou pro vás vhodné a bezpečné. V případě curcuminu opravdu nepřekračujte denní dávkování. Lidé, kteří užívají léky na ředění krve, či mají žlučové kameny, by se obzvlášť měli poradit se svým lékařem.

 

Proč Užívat Lipozomální Vitamíny?!

Vitamíny jsou nezbytnými živinami, které naše tělo potřebuje pro správný chod různých metabolických procesů a zachování zdraví. Mnoho z nás bere vitamíny ve formě doplňků stravy, abychom zajistili dostatečný přísun těchto důležitých látek. Nicméně, ne všechny doplňky stravy jsou stejně účinné při dodávání vitamínů do našeho těla. Proto vám přinášíme naše SWAGLIFT Lipozomální vitamíny, které představují inovativní a efektivní způsob, jak zajistit maximální vstřebatelnost těchto důležitých živin.

Výhodou lipozomálních vitamínů je jejich schopnost dosáhnout mnohem vyšší účinnosti ve srovnání s klasickými doplňky stravy. Ty jsou totiž náchylné k degradaci, hlavně v žaludku a střevech při průchodu trávicím ústrojím. To má za následek, že se část vitamínů znehodnotí nebo se vstřebá jen částečně.
Naopak lipozomální vitamíny jsou chráněny membránou, což jim umožňuje projít trávicím ústrojím prakticky bez újmy. Díky tomu dosahují vstřebatelnosti až 95 %. Jsou tedy nejlepší volbou pro ty, kteří chtějí zajistit optimální zdraví a správnou výživu. S tímto inovativním přístupem ke konzumaci vitamínů si můžete být jistí, že vaše tělo dostane maximum ze všech živin, které mu poskytujete.

Výhody lipozomálních vitamínů:

  1. Vysoká biologická dostupnost: Lipozomální vitamíny snadněji procházejí stěnou střeva a vstupují do krevního oběhu.

  2. Rychlá absorpce: Vzhledem k lipozomální struktuře může být absorpce vitamínu rychlejší ve srovnání s jinými formami.

  3. Nižší žaludeční podráždění: Vzhledem k tomu, že lipozomální vitamíny jsou obaleny lipidovou membránou, mohou způsobit méně podráždění žaludku oproti některým tradičním formám vitamínů.

  4. Efektivní přenos do buněk: Lipozomy mohou napomáhat efektivnějšímu proniknutí živin přímo do buněk díky své lipidové struktuře, která je podobná buněčným membránám.

  5. Flexibilita při kombinaci živin: Lipozomy mohou obalit různé typy molekul, což znamená, že je možné kombinovat různé vitamíny a další doplňky v jednom lipozomálním produktu.

  6. Dlouhodobá stabilita: Lipozomální vitamíny mohou mít delší trvanlivost a stabilitu, protože lipidová obálka chrání obsažené živiny před vnějšími vlivy, jako je světlo či kyslík.

  7. Lepší chuť: Některé tradiční formy vitamínů mohou mít nepříjemnou chuť nebo konzistenci, zatímco lipozomální formy mohou být a v našem případě jsou formulovány tak, aby byly chutnější a příjemnější pro konzumenta.

Lipozomy jsou malé, lipidové (tukové) váčky, které mohou efektivně obalit vitamíny a další živiny. Díky ochrannému obalu lipozomálních vitamínů mohou tyto látky rychle a snadno proniknout skrze sliznici střevního traktu a dostat se přímo do krevního oběhu. To znamená, že vitamíny jsou k dispozici tělu velmi brzy po požití. Tato dvouvrstvá fosfolipidová ochranná membrána umožňuje aktivním látkám projít trávicím ústrojím prakticky beze ztrát a bez poškození. V případě klasických doplňků stravy se v některých případech může vstřebávat jen malé procento obsažených vitamínů. U lipozomálních vitamínů je ztráta vždy minimální, a to díky jejich schopnosti efektivně pronikat do buněk těla.

 

Jak fungují SWAGLIFT Lipozomální vitamíny

Fosfolipidové pouzdro má několik důležitých funkcí. Nejdůležitější z nich je ochrana. Uvnitř vodní dutiny lipozomu se mohou nacházet rozpuštěné molekuly vitamínů nebo minerálů. Fosfolipidové pouzdro funguje jako bariéra, která chrání tyto důležité látky před předčasným vstřebáním nebo rozkladem v trávicím traktu.                               

                                   

Vitamíny jsou uzavřeny uvnitř lipozomálního pouzdra. Tímto způsobem se vitamíny dostávají nenarušené do tenkého střeva. Díky lipidové obálce lipozomů mohou být lipozomální vitamíny snadněji absorbovány střevními buňkami. Lipidová membrána lipozomu je podobná membránám střevních buněk, což usnadňuje průnik vitamínu do krevního oběhu. Jakmile jsou vitamíny absorbovány do krevního oběhu, putují k různým částem těla. Lipozomy stále chrání vitamín v krevním oběhu a zabraňují jeho rozkladu. Když lipozomální vitamíny dorazí k buňkám, lipidová obálka lipozomu umožní vitamínu snadněji proniknout buněčnou membránou. To je zvláště výhodné pro molekuly, které by mohly mít obtíže s průnikem přes buněčné membrány bez lipozomálního obalu. Jakmile je lipozom uvnitř buňky, může se rozpadnout a uvolnit vitamín, který může být poté využit buňkou.

Lipozomy, jsou mikroskopické sférické struktury vytvořené z čistých fosfolipidů, které jsou získané z vysoce kvalitního slunečnicového lecitinu bez GMO (s obsahem více než 97% fosfolipidů). Jsou tak biokompatibilní a biodegradovatelné. Lipidová vrtva lipozomů obaluje hydrofilní (vodomilné) složky. To z nich činí ideální nosiče pro přenos různých složek. Tím poskytují ochranu a zajišťují, že důležité látky se dostanou tam, kde mají být, a to bez poškození trávicím traktem. Navíc jsou naše Lipozomální vitamíny bez laktózy a neobsahují lepek ani sóju.

                                                                           

Lipozomální vitamíny jsou prospěšné pro každého z nás, bez ohledu na věk či životní styl. Mladí mohou využívat lipozomální vitamíny k posílení svého imunitního systému a zajištění optimálního růstu a vývoje. Pro sportovce, kteří trénují a tahají těžké rance, mohou lipozomální vitamíny pomoci s regenerací a udržením optimální výkonnosti. A starší generaci mohou tyto vitamíny zlepšit kvalitu života tím, že podporují správnou funkci těla a brání stárnutí.

  

Proč SWAGLIFT začal právě s produkty D3 + K2 a Curcumin + Vitamin C?

D3 + K2

Vitamín D3 je jeden z nejvíce deficitních vitaminů v naší populaci. Bohužel jeho biologická dostupnost z běžných forem doplňků je velmi různorodá a v zásadě realtivně nízká. Lidé tedy suplementují obrovské dávky v mnohonásobku denní doporučené dávky a stejně neví, kolik vitaminu se jim z něj daří využít. V případě liposomální formy vitaminu D3 máte jistotu, že jej vstřebáte velkou většinu z přijatého množství. Není tedy nutné se zbytečně extrémně předávkovávat a doufat, že tělo z této dávky alespoň něco využije.
K vitaminu D3 jsme v tomto doplňku přidali i vitamin K2, jelikož tyto dva vitamíny pracují synergicky. Vitamin D3 zvyšuje absorpci vápníku ve střevech a zatímco vitamin D3 se stará o to, aby byl vápník v těle dostatečně absorbován, vitamin K2 se ujistí, že se tento vápník usadí tam, kde je potřeba (jako jsou kosti) a zároveň pomáhá zabránit jeho usazování tam, kde by neměl být (např. v cévních stěnách a orgánech).

Curcumin + Vitamin C

Kurkumin je aktivní složkou z kurkumy (Curcuma longa), což je koření známé zejména z indické kuchyně, kde je hlavní složkou kari koření. Kurkumin dává kurkumě charakteristickou zlatavou barvu a je také zodpovědný za mnoho z jejích zdravotních výhod. Kurkumin podporuje trávení, činnost jater, stav kloubů a má celou řadu dalších pozitivních účinků. Jeho vstřebatelnost je však také velmi nízká a závisí na mnoha faktorech. Dalším potenciálním problémem je, že se ukazuje, že kurkumin by mohl být ve vysokých dávkách toxický a tak užívání vysokých dávek z běžných zdrojů kurkuminu by mohlo vést i k negativním účinkům. Nevíte tedy, zda vstřebáte kurkuminu příliš málo, nebo naopak příliš hodně.
Často se tedy kurkumin kombinuje např. s piperinem, který zlepšuje jeho biodostupnost. V případě lipozomální formy to však není potřeba a biologická dostupnost je v případě SWAGLIFT lipozomálního kurkuminu na velmi vysoké úrovni a můžete díky tomu užívat ideální dávku kurkuminu s jistotou, že nepřekročíte hranici, kdy by kurkumin mohl mít i nežádoucí vedlejší účinky.

Proto jsme tedy zvolili pro začátek hlavně tyto dva doplňky. Brzy se však můžete těšit i na další vitamíny z naší lipozomální řady!

 

 

1. GOPI, Sreerag a Preetha BALAKRISHNAN. Evaluation and clinical comparison studies on liposomal and non-liposomal ascorbic acid (vitamin C) and their enhanced bioavailability. 2021.

Proteinový Čokoládový Perník

Vyzkoušejte náš super rychlý dezert plný "sra*ek" tedy proteinů :)


Cuketové období je v plném proudu a vy nevíte co s nimi? Máme tu pro Vás skvělý a snadný recept na nadýchaný perník,
který obsahuje díky Anabolic Horse proteinu i hromadu bílkovin navíc. Cuketa ho perfektně zvláční a ani trochu ji tam neucítíte.

 

Co budete potřebovat:

  • 3 vejce
  • 300g cukety
  • 150ml mléka
  • 2 lžíce medu
  • 120g másla / oleje
  • 230g špaldové mouky
  • 20g kakaa
  • 150g březového cukru
  • 60g proteinu Krasinskýho sračky
  • 2čl bezfosfátový prášek do pečiva
  • 1/2 balení perníkového koření
  • 100g vysokoprocentní čokolády

Postup:

Nejprve si nastrouhejte cuketu najemno (vodu z cukety nechte) do větší misky, dále přidejte vejce, mléko, med, máslo/olej.

Zamíchejte metlou. V menší misce smíchejte špaldovou mouku, kakao, protein Krasinskýho sračky, březový cukr, perníkové koření,

bezfosfátový prášek do pečiva. Postupně přisypávejte do první misky a promíchejte. Na závěr přidejte hořkou čokoládu a zamíchejte. 

Směs přelejte na plech (32x23cm) a dejte péct do předehřáté trouby na 180°C na cca 35 min. Propečenost zkontrolujte špejlí.

Perník rozkrojte vejpůl a namažte marmeládou jednu stranu a přiklopte. Hotový perník polijte rozpuštěnou hořkou čokoládou a

posypte strouhaným kokosem.

Přejeme Vám dobrou chuť :) 

 

  

 

Vítá Vás SWAGLIFT TÝM!

Jádrem celé naší značky, jsou hlavně skvělí ambasadoři a excelentní sportovci.


Pravda, někteří mohou namítat, že Bender, není úplně "fitness icona" :D Ale z praxe a událostí, které se skutečně staly víme,
že v Čechách s Larry Wheelsem trénovali jen 3 lidé - Krása, Jakub Enžl a právě Bender... a protože série "nerd ve fitku" má statisíce příznivců,
je jasné, že muselo konečně dojít k jeho nápravě a Bender se vydal na cestu "fitness poznání". A možná jsou to jen kecy a miluje naše
sušené maso s Krasinskýho sračkama a proto chtěl do týmu. Naše nynější šestice hrdinů se skládá opravdu z rozdílných osobností
a charakterů, od nerdů (viď Hanzi) po zrůdy s nadlidskou silou, nabiflované fyzio, až po pochroumané "polovědce" s kráskou na konci.

Toto je #Swaglift tým a my si nyní naše tváře a hrdiny blíže představíme, rádi by Vám také vzkázali něco od srdíčka. Než se ale do představení
pustíme, musíme Vám poděkovat za naší úžasnou letní tour, která měla 3 zastávky - Plzeň/Predator Gym, České Budějovice/Bcross Challenge
(Vašek Mráz je neskutečný hovado co udělal za akci, protože jste všichni crossfiťáci haha), Mladá Boleslav/Marvel Gym náš druhý domov.
Přišli Vás tisíce pro fotky, podpisy a umíchaný #GGBOOSTER s ochutnávkou našich produktů, v ČB jsme měli 3 dny vlastní stánek a vy jste
nás totálně vyprodali už 2. den. Děkujeme moc a neskutečně ceníme podpory, kterou u Vás máme!




SWAGLIFT LETNÍ TOUR 2023

Honza Krasinský aka #AnabolicHorse

Honzu není potřeba dlouho představovat, na fitness scéně působí už od roku 2015, kdy jsme se poznali a natočili první videa.
Jeho sláva však začla stoupat až 2017, kdy se probojoval až na samotný vrchol tehdejší "Strength Wars League", kde skončil na 2. místě těsně
za Facelessem. Následovala velká řada dalších úspěchů, Natáčení Strength Wars v Los Angeles pro Netflix, kde bojoval s Larry Wheelsem.
Trénink u CT Fletchera, Titul Czech Strongest Man 2021, Pozvání na závody od Mariusze Pudzianowského, natáčení s Adamem Ondrou
a mnoho dalšího... však stačí kouknout na youtube, kde se toho za ty roky nashromáždilo opravdu hodně, až je to k nevíře :) 


"Swaglift sleduju ještě v dobách pravěku… kdy jsem byl průhlednej a kuře s rýží byl highlight !!!! Jsem rad, ze AH je od začátku propojený
se Swagliftem a 100procent projektů děláme společně !!! Teď se rozrůstáme o silný monstra a o další mladý páky!!!! Jsem pyšnej na to
co jsme dokázali a kde už jsme byli a moc se těším na to co ještě vytvoříme!"

Ján Michálov aka #TadyJánko

Jánko, býval kdysi člověk s extrémním stylem života, dělal tkz. "Na Jánka" téměř vše :D Od extrémních sportů, až po životní styl.
Jeho pověstné fitko v obyváku jako základ životního stylu, cílevědomost v silových sportech a obrovský přesah vědomostí z celé
řady oblastí ho dovedlo až sem. "Jeden Jánko vládne všem, jeden všechny přivede, do fitka v obyváku a tady je sváže..."

"Swaglift je pro mně v první řadě team lidí o které se můžu opřít, byť jeho součástí je pro mne o tom být součástí něčeho většího než jsem já,
a mít tu příležitost spolupracovat na projektech, které jsou velikostí úplně mimo možnosti jednotlivce. Jsem rád hlavně za srazy s fanouškama
a akcema pro veřejnost. Doufám že jich bude pořád víc a víc a budou čím dál tím lepší a větší."

Sabina Doležalová aka #FitSabina

Sabča jako naše jediná žena v týmu ambasadorů (mimo Alenky a Monči), která vyniká několika přednostmi. Kromě vzhledu, který nenechává
chladným nejednoho z Vás pánové, je to hlavně důvtip. Sabča je jedna z těch holek, kterou chce prostě každej za kámošku, protože si ze sebe
umí udělat legraci v jakékoli situaci. Občas je tedy opravdu hodně blond, ale podívejte se, mezi jaké "zrůdy" to zapadla :) Je to prostě borka
a co bychom v týmu bez ženského elementu dělali.

"Swaglift? To je pro mě druhá rodina. Místo, které, ačkoliv je pracovní, nemáš pocit, že si v práci s takhle střelenou bandou.
Je to pro mě místo, kde se střetá tvrdá práce s neomezeným humorem, a kde deadline je sprosté slovo, avšak s kvalitou,
která za to vždycky stála. A i když je to někdy náročné, protože jsme každý kokot v něčem jiném, neměnila bych to.
Přeju si, ať se Swagliftu daří, jak jen to bude možné, a že ta komunita, kterou máme, se dál jen rozrůstala a kvetla, jako dosud."

Petr Brunner aka #Bender

Bender, náš nejlepší hráč v partě... Ještě aby ne, když se podíváme na průměrnou měsíční spotřebu GGBOOSTERU 2 pixly / měsíc :D
žádnej skill v tom nehledejte. Člověk, který dokáže pobavit humorem statisíce diváků na youtube, stáhnout 3 kráby za den a natočit
a vytvořit "vizuální příběhy" jako málo kdo na Českém poli freestyle nezávislé tvorby. Škoda jen té prokrastinace a proto se perfektně
hodí do týmu Swaglift, aby se naučil a zjistil, že vlastně dřina je zábava a není potřeba se k ní stavět pasivně :D Bender je jen jeden o tom žádná!

"Popravdě, nemůžu uvěřit že už to je 9 let co je Swaglift na světě. Ten čas fakt mega rychle letí a za tu dobu jsme zvládli udělat
opravdu hodně projektů a věřím že spousta nás jich ještě čeká, protože Pavlisova makovice nikdy nespí! Takže se ještě
máme/máte na co těšit! Co pro mě znamená být součástí? Je to super, protože i když se třeba v nějaký věcech neshodneme,
nebo jsme všichni celkem odlišní, tak prostě pracuji s lidmi o kterých můžu říct že jsou to moji nejlepší přátelé. Nehledě na to,
že teď na Swaglift tour jsem se přesvědčil o tom, že máme tu naprosto nejlepší komunitu co jsme si mohli přát a díky Vám
to pro mě má ještě větší hodnotu! Takže díky Pavlisovi, že nás "šest krypl trpaslíků" přibral do tohodle super projektu a že vytvořil
značku která jen poroste a poroste, protože nikdy nešlo o kvantitu ale o kvalitu! Co si přeju v rámci projektu aby se dělo
a za co jsem rád? Určitě by to chtělo víc herního kontentu, že? Cvičit může každej debil ale vykropit sám celej team ve Warzonech
to už je trochu náročnější! Ve směs je mi jedno co se bude dít pokud bude prdel (né ta Hanzova ale) a nebude to moc fyzicky náročné!"

Honza Jiruše aka #400ksnídani

Honza Jiruše je určitě pro spoustu lidí nebývalé překvapení. Z týpka, kterého dlouho nikdo neznal, se stal jeden z nejsilnějších lidí,
jaké u nás máme. Však na Českém Fitness, když se řekne 400 kg na opáčka, je za tím jediné jméno a to je Honza Jiruše!
Poprvé jsme se s Honzou potkali v listopadu 2021 na neuvěřitelném tréninku benchpressu, kde zvedal "pim pam, lehké jak nic" 250 kg
na bench! Dneska jsou jeho osobáčky ještě dál a po šíleném deadliftu z naší tour 415 kg, není pochyb o tom, že Honza se velmi brzy
zapíše do České historie zvedání, jako držitel nejvyšší zvednuté váhy, jakou kdy jaký Čech pokořil - 421 KG!

"Swaglift jsem pocstivě sledoval celých devět let. Při každém videu jsem si říkal, že by bylo úžasné být toho součástí...
Rok za rokem to byla pro mě motivace, abych na sobě pracoval a snažil se zlepšovat. Swaglift mi po čase nepřišel pouze jako
motivace, ale začal jsem v něm spatřovat to, že nic není nemožné! Když Pavlis a Hanz odletěli do Ameriky, kde svedli epickou bitvu
s Larrym, začal jsem věřit, že i já obyčejný kluk, který začínal ve sklepě si může jít pro své sny. A teď se to děje... jsem v TÝMU!
V týmu lidí, kteří jsou profesionálové, jsou tu jeden pro druhého a sdílí stejnou lásku pro danou věc.
Je mi velkou ctí, že jsem součástí tohoto seskupení, protože třeba i jednou můj příběh může někoho stejně motivovat
a hnát k tomu, že nic není nemožné! Zároveň cítím velkou zodpovědnost a pokoru. Co přinese budoucnost nevím,
ale vím jedno. Dám do toho úplně všechno co v sobě mám."

Jakub Štěpánek aka #NattyPony

Kuba je téměř jistě, na svůj věk jeden z nejvíce vzdělaných lidí, co se týče pohybového aparátu a svalového rozvoje u nás.
V 25 letech inspiruje a přináší spoustu edukativního kontentu pro všechny cvičence bez rozdílu a takový obsah umí a může si dovolit
tvořit dnes málokdo. Je velmi cenným členem a novým přírůstkem do Swaglift party a jsem strašně rád, že tuhle mladou krev
a naději pro České naturální fitness odvětví mezi sebou máme! #NattyPony a PS: Ty memečka dělá on :D

"Swaglfit se vrátil větší než kdokoliv z náš čekal. Kromě rebrandu značky a krásného loga přichází s kvalitníma doplňkama, které mě
dost překvapili svojí chutí, kvalitou a nápadem. To ale musíte ochuntat a chuť Krasinskýho sraček mluví za vše. Náš tým je něco
co jinde neuvidíte. Kombinace lidí, které spojuje hodně a zároveň jsem každý uplně jiný. Nejsme klasický fitnessáci! Každý z nás
je unikátní a skvěle zaplní své místo v týmu. Je hustý jak to do sebe vše zapadá. Jsem dost zásadovej člověk a čím víc sledující
mám tím víc značek a firem mi psalo. Nemám rád tyhle spolupráce a nikdy bych nepropagoval něco v co nevěřím.
Nabídka od Swagliftu byla jediná co mi dává smysl... Pavlis je srdcař a to je základem celého Swagliftu. Nechtěl jsem se přidat
k další velký firmě a být další řadový fitnessák co má kód u firmy co dělá na kvantitu a né na kvalitu. Swaglfit je spíše rodinná
firma a moc rád bych se podílel na jejím dalším vývoji. Jsem rád za to, že se to všechno sešlo a tolik práce se konečně zůročí
a výsledek je větší než jsem sám čekal. Děkuju za možnost být součastí Swagliftu!"



Tohle je naše velká rodina, která se bude jistě dále rozrůstat, ostatně členem #SwagliftFamily je každý z Vás, který nás podporuje
skrze nákupy, nebo si jede s náma naší tvorbu a videa. Děkujeme moc Všem za ten neuvěřitelnej support a těšíme se na další
společné akce, kterých bude v novém roce 2024 spousta, no nechte se překvapit. A už velmi brzy se vidíme společně na #Youtube.
Váš klanící se #SwagliftTeam

Nahoru
17 položek celkem
Zpět do obchodu